top of page

TOET LE MONDE

Schermafbeelding 2022-06-07 151636.jpg

Het samenspeelorkest van  Damiate Band Haarlem Toet le Monde is het gezelligste samenspeelorkest van Haarlem, voor kinderen (vanaf 7 jaar) en volwassenen. ‘Tout le Monde’ -iedereen- is van harte welkom!

Speel je al een instrument of wil je graag een instrument leren bespelen, dan zijn wij op zoek naar jou! Iedere vrijdagavond repeteren we van 19:30 tot 20:15 uur. Voor en na die tijd zijn er mogelijkheden om les te krijgen op een muziekinstrument naar keuze.

Bij Toet le Monde vind je dezelfde instrumenten als bij de Damiate Band Haarlem: trompet, trombone, saxofoons in allerlei maten, cornet, slagwerk, en nog veel meer. In tegenstelling tot onze ‘grote broer’, Damiate Band Haarlem, lopen wij niet in uniform op straat. Wel hebben we af en toe een optreden op locatie.  Bij Toet le Monde draait het allemaal om de gezelligheid van het samen muziek maken.

We spelen een heel breed repertoire. Klassieke componisten als Mozart en Dvorak, maar ook Elvis Presley, Duke Ellington, Glenn Miller, Gershwin en aan het eind van het jaar natuurlijk een prachtig kerstrepertoire. 

Ben je enthousiast geworden of wil je gewoon een keer komen kijken? Kom gezellig langs op vrijdagavond, of neem contact op met Marcel Hagenaars via bestuur@damiateband.nl

To(e)t gauw!!

bottom of page