Sinterklaas

Sinterklaas marsmanplein 2013

Dit weekend stond uiteraard helemaal in het teken van Sinterklaas. Zaterdag 16 november heeft Jong Damiate Haarlem de Sint binnengehaald op het Marsmanplein in Haarlem. Op het plein vond een speciaal feestprogramma plaats waarin Jong Damiate de sint begeleiden langs alle winkels. Op zondag opnieuw een feestelijk optreden voor de goedheiligman dit keer verzorgt  door de Damiate Band Haarlem die zoals iederjaar vooraan in de stoet de Sint binnenhaalt in Heemskerk. Langs de route enthousiaste kinderen met hun ouders, zij konden deze middag genieten van de nieuwe Sinterklaas medley die de Damiate Band Haarlem vandaag voor het eerst ten gehore bracht. Volgend weekend staat opnieuw Sinterklaas muziek op het programma voor de intocht in de Generaal Cronjé straat in Haarlem, deze middag zal Jong Damiate en de Damiate Band Haarlem gezamenlijk als één korps optreden!

Sinterklaas Heemskerk 2013 Sinterklaas Marsmanplein

Reakties zijn niet mogelijk.

Geen reaktie mogelijk.