Succesvolle open dag

Damiate Band Haarlem samen met Jong Damiate Haarlem tijdens de open dag op het Marsmanplein in Haarlem.

Vandaag hebben we een zeer geslaagde open dag gehad! Het publiek dat in groten getale was toegestroomd op het Marsmanplein in Haarlem-Noord, heeft kunnen genieten van een muzikaal spektakel van Jong Damiate en Damiate Band Haarlem. Het publiek heeft kunnen zien wat Damiate doet en wat erbij komt kijken om dit te doen.

Ook was er de gelegenheid om mee te kunnen lopen en muziek instrumenten uit te proberen; veel kinderen maakten hier gretig gebruik van.Na het kennis maken met beide korpsen was het tijd om het publiek te laten zien waartoe de Damiate Band in staat is en wat het uiteindelijke resultaat is. Als afsluiting presenteerde de Damiate Band Haarlem de swingende Dance Mix show en marcheerde de beiden korpsen wederom gezamenlijk af. Al met al een zeer geslaagde dag en foto’s van de open dag volgen zo snel mogelijk in het fotoalbum op onze geheel nieuwe website.

IMG_0074

IMG_0107

IMG_0059

IMG_0126

Reakties zijn niet mogelijk.

Geen reaktie mogelijk.