Mars Der Muzikanten 2013

mars der muzikanten

Vandaag weer een zeer geslaagde muzikale dag waarbij de Damiate Band Haarlem zich weer van de beste kant heeft laten zien. Het Haarlemse publiek heeft kunnen genieten van een oogverblindende show van Jong Damiate Haarlem die ondanks de zeer jonge groep dit seizoen boven zich zelf is uitgestegen en een fantastische en vertederende show heeft neer gezet.

Mede dankzij Mega Mindy en Mega Toby en wat toverkunsten hier en daar heeft Jong Damiate Haarlem de Studio 100 show tot een goed einde weten te brengen en kon het publiek niets anders dan een staande ovatie geven.
Ook de Damiate Band Haarlem heeft het publiek niet stil laten zitten. Zij presenteerde vandaag de nieuwe Dance Mix show en wist het publiek in te pakken met nummers als We Found Love, On the Floor, Where Have You Been, Moves Like Jagger en Give Me Everything Tonight. Dat de Damiate Band Haarlem de respectabele leeftijd van 65 jaar ondertussen bereikt heeft was vandaag zeker niets te merken. Iedereen heeft zich vandaag weer van zijn of haar beste kant laten zien en kan terug kijken op een zeer geslaagd resultaat en muzikale dag!

954859_10200446781949678_759920905_n062

058 118

040 045

054 057

Reakties zijn niet mogelijk.

Geen reaktie mogelijk.