Avondvierdaagse Haarlem

avond vierdaagse

Ook dit jaar heeft de Damiate Band Haarlem de avondvierdaagse in Haarlem weer muziekaal begeleid tijdens de laatste avond.
Het weer zat erg mee zorgde voor veel publiek langs de route. De Damiate Band Haarlem startte om 19.00 op de Grote Markt in Haarlem en warmde het publiek alvast op voor de eerste groep lopers die op het punt stonden om binnen te komen.

 

Vervolgens vertrok de Damiate Band Haarlem naar het start punt van de route om daar de laatste groep kinderen binnen te halen. Jong Damiate Haarlem was natuurlijk ook weer van de partij en vertrok als 2e korps van de avond naar de Grote Markt. Een aantal jeugdleden hebben niet allen kinderen binnen gehaald maar hebben hiermee ook zelf hun medaille binnen gehaald.

Morgen is Jong Damiate Haarlem opnieuw te bewonderen, zij zullen hun nieuwe show presenteren bij het muziekfestival Cruquiushoeve.
Zondag 9 juni kan het Haarlems publiek genieten van deze fantastische tijdens de Mars der Muzikanten op de Grote Markt te Haarlem.
Ook de Damiate Band Haarlem zal hier hun nieuwe Dance Show presenteren!

Reakties zijn niet mogelijk.

Geen reaktie mogelijk.