Nieuwe Slagwerk Instrumentarium voor Jong Damiate Haarlem

IMG_7779

Vrijdag 30 November was een speciale repetitie bij Jong Damiate Haarlem. Niemand minder dan Sinterklaas bracht een bezoek aan de Jeugdband.
Voor de pauze werd er nog even gerepeteerd en bij de pompoms werden alvast wat cadeautjes uitgepakt en pepernoten gegeten. Na de pauze kwam iedereen naar de grote zaal die gezellig was versiert voor de Sint.

Na luidkeels Sinterklaas liedjes te hebben gezongen kwamen de eerste pieten naar binnen en er werd vrijwel meteen gestrooid. Niet veel later kwam Sinterklaas ook naar binnen en na alle kinderen te hebben begroet roept hij van elke groep een paar kinderen bij hem. Zo deed de pompom groep een dansje op het nummer Zwartepieten Style! Ook de instructie werd niet vergeten en moesten bij Sinterklaas komen.
Bijna aan het einde van de avond had de Sint wel een hele grote verrassing, naast hem stond een groot cadeau. Het was aan de kinderen van het slagwerk de taak om dit cadeau open te maken. Hierin zat een splinternieuwe trommel ook wel snare drum genoemd! Ondertussen hadden zwarte pieten in een andere zaal de hele nieuwe drumline uitgestald en de Sint nodigde iedereen uit om daar een kijkje te gaan nemen. Een heel nieuw slagwerk instrumentarium stond daar gepresenteert bestaande uit maarliefst 6 snare’s, 3 bass drums, en 1 timtom samen met de mallets die een half jaar geleden al waren aangeschaft alles van het merk Majestic, en geheel aansluitend op de grote Damiate Band. Nu kan het slagwerk als één geheel vooraan lopen bij een gezamenlijk optreden. En vanaf volgende week kunnen de leden van het slagwerk van Jong Damiate Haarlem  echt gaan genieten van hun nieuwe instrumentarium!
Reakties zijn niet mogelijk.

Geen reaktie mogelijk.