Archive for the ‘JDH archief’ Category

Heropening buurt Centrum De Ringvaart

JDH optreden heropening de Ringvaart

Afgelopen zaterdag heeft Jong Damiate Haarlem opgetreden bij het vernieuwde buurtcentrum de Ringvaart in de Boerhaavewijk in Haarlem. Wijkcentrum De Ringvaart ligt midden in de wijk en zal een grote rol gaan spelen op het gebied van ontmoeting, cursussen, activiteiten en vulturele evenementen. Het optreden ging om 11.30 van strart met een rondgang en eindigde uiteraard bij De Ringvaart.

Lees meer »

Zondag 9 juni

dancemix605x300

Zal de Damiate Band Haarlem voor het eerst de geheel nieuwe Dance show presenteren! Deze show zal nummers brengen die iedereen bekend in de oren zal klinken. Met nummers van Rihanna, Pitbull, Lady Gaga en Jennifer Lopez zal de Damiate Band Haarlem u laten horen dat moderne pop muziek en een Marchingband een fantastische combinatie is.

Lees meer »

Koninginnedag

koninginnedag-650-320

Koninginnedag loopt bijna ten einde, beiden korpsen hebben zich vandaag laten zien zoals dat natuurlijk ook hoort op zo’n feestelijke dag. Jong Damiate Haarlem vertrok al vroeg naar Ouderkerk aan de Amstel. De grote band heeft vanmorgen op het Oranje Plein in Haarlem gespeeld en eindigde met een optreden bij het Julianapark in Haarlem waar ter ere van de troonwisseling een Koningslinde werd geplant.