Archive for the ‘DBH Archief’ Category

Taptoe Nieuwkuijk

Taptoe Nieuwkuijk

Met al het nieuws omtrent de succesvolle open dag hebben we het verslag van Taptoe Nieuwkuijk even uitgesteld maar hier is het dan toch. De Damiate Band Haarlem reisde afgelopen zaterdag  rond 16.00 af naar Den Bosch om op het sportcomplex van Nieuwkuijk deel te nemen aan de 24e Taptoe Nieuwkuijk. Voorafgaand was er eerst een kleine rondgang door de buurt maar om 19.40 marcheerde de Damiate Band Haarlem

Lees meer »

Zondag 9 juni

dancemix605x300

Zal de Damiate Band Haarlem voor het eerst de geheel nieuwe Dance show presenteren! Deze show zal nummers brengen die iedereen bekend in de oren zal klinken. Met nummers van Rihanna, Pitbull, Lady Gaga en Jennifer Lopez zal de Damiate Band Haarlem u laten horen dat moderne pop muziek en een Marchingband een fantastische combinatie is.

Lees meer »

Koninginnedag

koninginnedag-650-320

Koninginnedag loopt bijna ten einde, beiden korpsen hebben zich vandaag laten zien zoals dat natuurlijk ook hoort op zo’n feestelijke dag. Jong Damiate Haarlem vertrok al vroeg naar Ouderkerk aan de Amstel. De grote band heeft vanmorgen op het Oranje Plein in Haarlem gespeeld en eindigde met een optreden bij het Julianapark in Haarlem waar ter ere van de troonwisseling een Koningslinde werd geplant.